Drama u Manchesteru: Britanac osumnjičen za požar u kojem je izgorjelo i njegovo dijete

37-GODIŠNJI Britanac uhićen je danas pod sumnjom za ubojstvo zbog požara u kojem su jučer život izgubili tinejdžerica i njezina dva mlađa brata. Prema pisanju Daily Maila, osumnjičeni je bio otac neke od devetero djece koje je zahvatio plamen u obiteljskoj kući u Openshawu u Greater Manchesteru.

Spasili se majka i petero djece

Carly Swift, 19-godišnjakinja, njezin pet godina mlađi brat Jordan i osmogodišnji John Hargreaves preminuli su jučer u bolnici od opeklina koje su im zahvatile 90 posto površine kože u požaru koji je istog dana buknuo u ranim jutarnjim satima u modernoj trokatnici. Majka žrtava, 47-godišnja Susan Owen, uspjela je istrčati iz kuće zajedno s preostalo petero djece u starosti od tri do 17 godina. Preostalo dvoje djece, koje je bilo u gostima, nije ozlijeđeno. Susanin partner, 37-godišnji Kevin Hargreaves, dobio je opekline prije nego je skočio s prozora za vrijeme požara. Još uvijek je u bolnici i stanje mu je stabilno.

Prema riječima glasnogovornika policije, uhićen je pod sumnjom ubojstva i pokušaja ubojstva te je pod nadzorom policije koja, u suradnji s vatrogascima, još uvijek istražuje uzrok požara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.