Drama kod Krapine: Oteo suprugu i pucao joj u ljubavnika

KRAPINSKA policija uhitila je jutros oko 5 sati muškarca u mjestu Tkalci za kojega sumnja da je sinoć oko 23 sata pucao u ljubavnika svoje supruge od koje je rastavljen, a zatim ju oteo.

Neslužbeno se doznaje da je 41-godišnji Zvonko Semenić zatekao sinoć svoju bivšu ženu kod 48-godišnjeg Franje Presečkog u selu Preseka Petrovska, te je nakon žučne rasprave u njega ispalio nekoliko hitaca iz pištolja, pogodivši ga u vrat, trbuh i zdjelicu. Kada su začuli pucnjavu susjedi su nazvali Državnu upravu za zaštitu i spašavanje, te je Presečki u iznimno teškom stanju prevezen u bolnicu u Zabok gdje su se liječnici borili za njegov život sve do jutra kada mu je stanje stabilizirano.

Semenić je 30-godišnju Luizu Semenić natjerao da ode s njim u njegovo rodno selo Tkalci, a onda se ujutro predao policiji. Kod njega je pronađen i pištolj kojeg je ilegalno posjedovao. Kako se neslužbeno doznaje, Luiza je porijeklom iz Ukrajine i nedavno je Presečkom rodila dijete i rastala se od Semenića, no njezin je muž inzistirao da mu se ona vrati. Ranjeni Franjo je brat Antuna Presečkog koji je vlasnik tvrtke "Presečki" za prijevoz putnika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.