DORH podnio istražni zahtjev protiv Paravinje zbog sumnje da je ubio i pokušao silovati Antoniju

ŽUPANIJSKO državno odvjetništvo u Šibeniku podnijelo je tijekom poslijepodneva istražnom sucu za mladež Županijskog suda u Šibeniku istražni zahtjev protiv Dragan Paravinje (1969.) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva i kazneno djelo silovanja u pokušaju, objavljeno je službenim internetskim stranicama DORH-a.

"Postoji osnovana sumnja da je 42-godišnjak oko 10 sati 7. lipnja 2011. na cesti Šibenik-Drniš upravljao tegljačem iz smjera Splita prema Zagrebu i dolaskom na križanje ceste Split-Drniš-Zagreb kod mosta na Čikoli ugledao maloljetnicu A. B. koja je stopirala, nakon čega se kamionom okrenuo i stao te je povezao, no u jednom trenutku se vozeći prema Splitu zaustavio u namjeri da sa njom ostvari spolni odnos, a kako u tome nije uspio, osnovano se sumnja da je, u cilju da onemogući otkrivanje djela, usmrtio maloljetnicu", stoji u DORH-ovom priopćenju.

U istražnom zahtjevu predloženo je da se protiv osumnjičenika odredi pritvor zbog posebno teških okolnosti djela te da se naloži izdavanje tjeralice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.