Domaći startup DING.jobs osigurao investiciju za proširenje na njemačko tržište

Foto: Press

U vremenu kada je pronalaženje investitora izazovnije nego ikad, domaći startup DING.jobs osigurao je značajnu investiciju za proširenje svog poslovanja. Ovaj poticaj dolazi u ključnom trenutku dok se startupi bore s ekonomskim izazovima, što dodatno potvrđuje vrijednost i potencijal DING.jobs platforme.

"Izrazito smo zahvalni što su u ovom periodu u kojemu je doista teško dobiti investiciju, investitori prepoznali naš trud i kvalitetu rada i odlučili podržati naš projekt i širenje na njemačko tržište", rekao je suosnivač DING-a, David Rey Hudeček.

Novi kapital, koji uključuje 50.000 € ponovne investicije od strane Fil Rouge Capital-a i dodatnih 150.000 € od SQ Capital-a, omogućit će DING.jobs-u da proširi svoj doseg na njemačko tržište.

"DING smo prepoznali već u samom početku dok su imali svega 1000 korisnika i njihov uspjeh u Hrvatskoj nas je uvjerio da je to startup s kojim želimo nastaviti surađivati. Jako nam je drago da možemo ponovno podržati njihov rad i širenje na njemačko tržište." izjavio je Stevica Kuharski iz Fil Rouge Capital-a.

DING.jobs je u Hrvatskoj pokrenut 2021. godine, a trenutno broje +25.000 registriranih studenata i +880 poslodavaca

"Svjesni smo da izlazak na njemačko tržište neće biti lak, ali s obzirom da imamo dobre odnose s mnogim multinacionalnim kompanijama u Hrvatskoj, vjerujemo da će nam to biti od velike pomoći", komentirao je suosnivač DING-a, Tomislav Krišto.

Što izdvaja DING.jobs od ostalih platformi?

  • Izravna komunikacija studenata i poslodavaca putem chat-a
  • Job feed prilagođen interesima studenata
  • Jednostavan i brz proces prijave na posao
  • Nema neodgovorenih prijava - svi kandidati dobiju povratnu informaciju 
  • Detaljna analitika oglasa za poslodavce

Dolaskom Generacije Z raste potreba za promjenama na tržištu rada. Investitori su prepoznali potencijal DING.jobs-a da prepozna i prilagodi se tim promjenama.

"Kao investitori, uvijek tražimo projekte koji imaju potencijal donijeti stvarne promjene. DING.jobs je upravo takav projekt - pruža novi i drugačiji pristup zapošljavanju mladih i to je nešto što je do sada nedostajalo na tržištu. Vjerujemo da će imati veliki uspjeh u Njemačkoj i da će unijeti pozitivne promjene u industriju zapošljavanja," izjavio je Tomislav Nikočević iz SQ Capital-a.

Ova investicija ne samo da potvrđuje povjerenje u DING.jobs, već i otvara nova vrata za daljnji razvoj i inovacije u industriji zapošljavanja.

Pročitajte više