Dok Hrvatska bruji o "Znate li vi tko sam ja?" Kirinu, Italija u čudu zbog postupka bivšeg premijera

Foto: Facebook

NAKON što se hrvatskim medijima proširila priča Sanje Perinić Švorinić o tome kako se saborski zastupnik Ivan Kirin bahato u Rijeci progurao preko reda uz pitanje "Znate li vi tko sam ja?", u Italiji je sve popularnija priča (i fotografija) Marija Montija, bivšeg talijanskog premijera, poznatog ekonomista i rektora milanskog sveučilišta Bocconi, kako u milanskoj bolnici sjedi na stepenicama te uz bočicu vode nešto piše po papiru, dok zajedno sa suprugom čeka na red za pregled.

> Zastupnik Domoljubne koalicije na sud ušao preko reda pa se bahatio: "Znaš li tko sam ja?"

Fotografija Montija poharala je društvene mreže u Italiji, a objavio ju je građanin uz pozitivan komentar.

"Jučer mi se dogodilo nešto jedinstveno. Bio sam s majkom u bolnici u Milanu gdje sam sreo profesora Montija, koji je tamo došao sa suprugom. Montijeva supruga došla je na isti pregled kao i moja majka. Ono što je bilo neočekivano je to da je on došao bez pratnje te da je čekao u redu kao svi ostali. Sjedio je na stepenicama, nije tražio posebno mjesto u čekaonici ili nekakav specijalan tretman.

Razgovarao je sa svima koji su mu se obratili. Ovu objavu posvećujem svim vulgarnim političarima koji konstantno koriste svoj položaj za osobne interese, u svakoj prilici i svugdje. Poanta svega je to da kad si zaista velik čovjek, nemaš potrebu hvaliti se okolo i govoriti tko si", napisao je.

Ieri mi è capitata una cosa singolare. Ero in un ospedale milanese con mia mamma ed a un certo punto è arrivato il...

Posted by Luca Gaspari on Wednesday, 10 February 2016
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.