Divljak porazbijao autobus kod Splita, putnici vikali. Pogledajte snimku

Screeenshot: Čitatelj Indexa

DIVLJAK je u ranim jutarnjim satima zaustavio autobus gradskog prijevoznika Prometa kod Splita i porazbijao vjetrobransko staklo te udarao po limu autobusa. 

Index neslužbeno doznaje da je muškarac u jednome trenutku nakon što je razbio vjetrobransko staklo ušao u autobus, a onda ponovno izašao i nastavio s razbijanjem. Kako doznajemo, muškarac je prvo iščupao brisač autobusa pa je njime udarao po staklima autobusa. Razbio je prednje, vjetrobransko staklo i više bočnih stakala te staklo na vratima.

Pojavila se i snimka događaja na kojoj se vidi kako podivljali muškarac razbija autobus, a u jednom se trenutku čuje kako putnici viču i jedni drugima govore da stanu u sredinu autobusa.

Autobus koji je podivljali muškarac razbio prometuje na liniji Split - Trogir.

U autobusu je bilo više putnika te vozač.

Policija: Uhvatili smo muškarca koji je razbijao autobus, zbog stanja u kojem je bio zadržan je u bolnici

"Mi smo jutros oko 6:30 zaprimili dojavu da muškarac oštećuje Prometov autobus. Događaj je bio na Području Svetoga Kaja, koje spada u Solin, u Salonitanskoj ulici. Muškarac je razbijao vjetrobransko staklo i lim autobusa. Policajci odmah izašli na teren i zatekli muškarca na licu mjesta.

On se dao u bijeg, ali policajci su ga uspjeli sustići i privesti. S obzirom na njegove stanje on je prebačen u bolnicu, gdje je zadržan na liječenju. Kad se steknu uvjeti, protiv njega će se provesti kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela oštećivanja tuđe stvari", rekli su za Index iz splitske policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.