Direktor Kapital konzaltinga: Tekst je napisan da našteti tvrtki kojoj je Pašalić suvlasnik

NAKON jučerašnje objave teksta na Indexu: "Stanovnici O2-naselja: Ivić Pašalić nas je prevario", iz tvrtke Kapital konzalting, čiji je direktor prodaje i marketinga Krunoslav Gašparić, stigao nam je demanti u kojem stoji da je napisani tekst "prožet konstrukcijama i neprovjerenim informacijama".

"Tekst smatramo neprofesionalnim i klevetničkim, pisan je s namjerom da našteti interesima tvrtke kojoj je Ivić Pašalić suvlasnik. Naime, tekst je prepun neistina, poluistina i kleveta, a izvor je anoniman!?

Iskustvo dnevnog kontakta sa stanarima pokazuje: kupci stanova u O2-naselju i oni ljudi koji su stanove unajmili prije kupnje, u velikoj su mjeri zadovoljni. Kako stanovima, tako i uslugom koja im se pruža. Ne bježimo od toga da ima reklamacija. No, one su malobrojne, a u razumnom se roku otklanjaju. 

Naši stanovi su građeni kvalitetno, ugrađeni su visokokvalitetni materijali, uštede energije jesu i do 50 posto. One koji misle drugačije, pozivamo na otvoreno (ne iz potaje) sučeljavanje, jer istina je samo jedna. Nažalost, ima i nekih propusta naših izvođača. Upravo te propuste otklanjamo u najkraćem mogućem roku. Kako je većina stanova u garantnom roku, naš je interes da stanari prijave svaku pogrešku, jer su izvođači dužni izvršiti popravke o svom trošku. Zašto se pišu ovakvi tekstovi? Imamo razloga vjerovati kako se radi o privatnom obračunu", stoji u demantiju Kapital konzaltinga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.