Detalji zločina u Srbiji: Motikom ubila sina te ga prekrila lišćem u šumi

MARINA A. iz sela Majilovac kod Velikog Gradišta priznala je na saslušanju kod istražnog suca ubojstvo 13-godišnjeg sina Đorđa i detaljno opisala zločin. Određen joj je pritvor od 30 dana, a policija i mještani još traže tijelo dječaka.

Izvor blizak istrazi opisao je za Blic kako je Matina 22. srpnja u 17.40 sati otišla na njivu udaljenu pola sata od kuće, a suprugu koji je spavao ostavila je poruku na novinama. Na njivu je povela sina Đorđa. Tražili su kraći put do njive, no, kako je ispričala, promašili su put i svaki se put vraćali na isto mjesto. U jednom trenutku Marina je pala, a motika koju je nosila sa sobom je pala također te ju je udarila iznad stopala i posjekla.

Hodala je s posjekotinom koja je krvarila. Kada su došli do jedne zaravni Marina je rekla sinu da sam ide kući, no ovaj se usprotivio kazavši joj da ne smije sam ići, da je umoran, gladan i žedan. Posvađali su se i ona je, kako je ispričala na saslušanju, drškom od motike udarila Đorđa u glavu. Dječak se onesvijestio, ali kako tvrdi Marina, još je disao. Marina je ispričala kako je sina zatim počela vući i zaustavila se nakon 20-ak metara ispod jednog drveta za koje misli da je bagrem.

"Pod tim drvetom shvatila je da dijete više nije živo. Uzela je lišće i granje i prekrila tijelo. Udaljila se desetak metara od mrtvog Đorđa i tu je provela noć, kako je rekla, ne sklopivši oka. Kada je svanulo, prišla je mrtvom sinu, poljubila ga, ponovno ga prekrila granjem i krenula tražiti put do kuće. Lutala je kroz šumu cijeli dan i noć, da bi je u subotu prije podne u blizini manastira Nemik u selu Kurjače našlo dvoje mještana koji su krenuli na salaš i dovezli je kući u Majilovac", ispričao je izvor Blica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.