Detalji napada u kafiću u Međimurju, isti muškarci konobara napali i na Hitnoj

U NEDJELJU, 19. siječnja oko pola 1 sat, u Kotoribi u ugostiteljskom objektu u Ulici Stjepana Radića, u tučnjavi troje muškaraca, 42, 32 i 24-godišnjaka, ozlijeđene su dvije osobe, javila je danas PU međimurska.

Dosad provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da su 32 i 24-godišnjak ušli u lokal te od 42-godišnjeg uposlenika tražili piće za van, a što je uposlenik odbio. Nakon toga je 32-godišnjak šakom udario uposlenika u glavu, započela je tučnjava u koju se uključio i 24-godišnjak. U prostoru šanka je 32-godišnjak uzeo pepeljaru i više puta udario uposlenika po glavi. Da bi se obranio, uposlenik je u jednom trenutku sa šanka uzeo nepoznati oštar predmet te njime mahnuo prema 32-godišnjaku i ubo ga u tijelo, nakon čega su napadači napustili lokal, objavila je policija.

Kasnije je 32-godišnjak u pratnji nekoliko nepoznatih osoba zatražio liječničku pomoć u Kotoribi, gdje je došao i napadnuti uposlenik lokala zatražiti pomoć.

Tih nekoliko osoba je nasrnulo na uposlenika te on se branio uporabom papar spreja kako bi odbio napad.

Lakše su ozlijeđeni 42 i 32-godišnjak te je mlađi muškarac zadržan na liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec.

Provode se kriminalistička istraživanja.

Podsjetimo, jučer je objavljeno da je došlo do sukoba, a napadnuti vlasnik kafića, koji je radio kao konobar, na vlastitu je odgovornost pušten iz bolnice.

Novinarima portala eMedjimurje opisao je napad.

"Nisam ništa vidio od krvi"

"U kafić je došla grupa muškaraca, pripadnici romske nacionalne manjine. Najprije su me molili da im posudim alkohol, a zatim da im prodam. Nisu imali ambalažu, a ja sam ih potom odbio. Nakon toga su krenuli vikati i praviti nered pa sam im ponovio da im neću prodati ništa budući da su uz sve to bili i pijani. Kada sam ih drugi put odbio, nasrnuli su na mene. Pokušavao sam riješiti sve riječima, ali nije se moglo. Jedan me krenuo udarati šakama, a drugi mi je glavu razbio pepeljarom. Sve je bilo puno krvi, nisam ništa vidio od količine krvi koja mi se slijevala i po očima", rekao je vlasnik kafića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.