"Denis Kuljiš nije skandal majstor on je politički atentator, a za to se ide u zatvor"

MIRKO ILIĆ poznati i priznati grafički dizajner, profesor na postdiplomskom na Školi za vizualne umjetnosti u New Yorku, koji je radio za eminentne svjetske medije kao što su Time, New York Times, New York Times Book Rewiw, Washington Post i Money, a koji je karijeru započeo u Zagrebu, još uvijek je itekako ogorčen na novinara Denisa Kuljiša iz tjednika Globus.

Nacionalna pripadnost sporna?

Naime, Kuljiš je još prije dvije godine, po receptu "povratak u devedesete", napisao tekst, odnosno osvrt o "dizajneru za prodaju magle", u kojem je na prvom, ako ne i ključnom mjestu bila Ilićeva nacionalna pripadnost.

Srpski portal e-novine, u kojem su utočište danas pronašli mnogi Feralovci poput Borisa Dežulovića, Predraga Lucića, Heni Erceg i ostalih, napravio je razgovor s Ilićem, a jedna od tema svakako je bio Kuljišev obračun s Ilićem. Naime, novinarsko pitanje bila je zapravo konstatacija kako je Kuljiš zapravo skandal-majstor, no s tim se Ilić nije složio.

Oni što tuku šakama su isti

"To što vi zovete skandal majstor, mi to zovemo politički atentat. To što vi zovete skandal majstor i što je kod vas olaka stvar, za to se ovdje ide u zatvor. Ako je on skandal majstor, onda su za vas ovi što tuku šakama majstori, nema razlike između njih. Mediji su puno opasniji nego tri frajera koji tuku na ulici. Mediji im daju legitimitet i isti ti mediji ih sutra mogu proglasiti predsjednicima vaših malih država, pa se onda veselite", rekao je Ilić o toj temi.

I.Ć.
Foto: Arhiva

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.