Čovjek u Grčkoj ubio šogora: "9 godina mi je silovao kćer, što sam mogao?"

Ilustracija: Shutterstock

U grčkom Volosu je prije dva dana 50-godišnji Albanac ubio 33-godišnjeg sunarodnjaka, brata svoje supruge. To je učinio nakon što je doznao da mu je šogor devet godina silovao kćer, piše list Protothema.

Njegova 18-godišnja kćer rekla je ocu da ju je ujak silovao od njezine devete godine. Ubojstvo je počinjeno sačmaricom koju je Albanac posjedovao legalno. Mlađi muškarac je zadobio ozljede lica i prostrjelne rane prsnog koša.

Počinitelj se nakon ubojstva dobrovoljno predao policiji i priznao da je počinio kazneno djelo.

"Ja sam otac, što sam mogao učiniti? Povrijedio mi je dijete"

Muškarac je zamolio ženinog brata da mu pomogne oko auta u Agriji. Prilikom susreta je došlo do verbalnog sukoba, a poslije toga je 50-godišnjak pucao u svog šogora. Uhićeni muškarac će uz kaznenu prijavu biti priveden kaznenom tužitelju Volosa. 

Grčki mediji pišu da je muškarac na ispitivanju rekao: "Ja sam otac, što sam mogao učiniti? Povrijedio mi je dijete".

Kći govori da ju je ujak ucjenjivao i da mu je morala davati novac

Grčki mediji pišu da, kada je tinejdžerica rekla ujaku da će ga prijaviti zbog silovanja, on ju je počeo ucjenjivati. Navode da je govorio da će objaviti eksplicitni materijal i da mu još ona mora plaćati da to ne objavi.

Ujak je navodno silovao svoju nećakinju i dok je u kući bio njezin brat u dobi od četiri godine, pišu grčki mediji. Odvjetnik je za lokalne medije rekao da je ujak imao pristup kući i da su se silovanja odvijala kada su roditelji tinejdžerice bili na poslu.

Otac i majka navodno ništa nisu znali

Otac navodno nije ništa znao, a vidio je da nešto nije u redu kada ga je kći sve češće počela tražiti novac. Taj novac je davala ujaku. Kada ju je otac pitao što se događa, tinejdžerica mu je sve priznala. Nakon što je otac saznao tko je silovao njegovu kćer, odlučio je ubiti svog šogora.

Majka tinejdžerice navodno o silovanju također ništa nije znala. "Kći mi nije ništa rekla, muž je saznao za sve, nazvao me i rekao: 'Ubio sam ti brata, morao sam'", kazala je majka za grčke medije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.