Čovjek kojeg je ranije napao ubojica iz Daruvara: Taj dan nije bilo pištolja

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Damir Kus muškarac je kojeg je Krešimir Pahoki, šesterostruki ubojica iz Daruvara, fizički napao prije otprilike mjesec dana. Pojavile su se informacije da mu je Pahoki navodno prijetio pištoljem. Kus je za 24sata ispričao svoju stranu priče. 

"Poznajem ga odavno. Isto smo godište. Praktički ga znam od rata. Uvijek je bio agresivniji kad popije. Volio se hvalisati. Taj dan, iskreno, i ja sam bio nacvrcan. Radio sam. I onda sam sjeo kod trgovine, zapravo tu kod vatrogasnog doma i, rekoh, idem popiti još pivu. S njima, tamo je sjedilo društvo. On je počeo nešto brusiti, a svaka treća rečenica mu je bila psovka. Svima može sve reći, ali njemu se nije smjelo ništa reći jer bi se odmah naljutio. I ja sam njemu nešto grubo odgovorio jer mi je bio pun kufer. I onda me bocom u glavu. Bocom od pive. Staklenom", ispričao je.

"Netko mi je rekao da mi je stavio pištolj u usta, ja sam izjavio da pištolja nije bilo"

Imao je, ispričao je Kus, izljev krvi u mozak, a na ruci šest šavova. U bolnici je proveo pet dana.

"Kad se boca razbila, frknulo je staklo. Kao da mi je nestala svijest na desetak sekundi. Ne sjećam se ničega što se dogodilo u tih deset sekundi. Netko je rekao da mi je stavio pištolj u usta. Ja sam na kraju izjavio da pištolja nije bilo tog dana", kazao je.

"Ne znam je li tajio taj pištolj kod kuće. U posljednje vrijeme mi nismo znali ima li oružje, to sam rekao i policiji", dodao je. Kaže da je Pahoki, kad je izašao iz vojske, "znao mahati oružjem".

"Prije desetak godina po trgovini je nosio nož i pištolj"

"Po trgovini je nosio nož i pištolj, to su svi vidjeli. To je bilo prije desetak godina. Onda je nestalo takvog ponašanja, smirio se. Računao sam da možda ima naoružanje još iz vojne policije. Tog dana nije bilo pištolja, rekao sam to i policiji jučer", ispričao je.

"Tog dana nije bilo pištolja, rekao sam to i policiji jučer, opet sam bio na razgovoru. Netko je to rekao, to za pištolj, ali nema suglasnosti. Fali mi tih deset sekundi, tko zna što se tada dogodilo", ispričao je za 24sata. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.