Član Hare Krišne iz Rapca preko YouTubea pozivao na ubijanje, smjestili ga na Psihijatriju

MLADIĆ iz Rapca je prije nekoliko nekoliko dana na YouTube postavio snimak na kojem govori da je doživio svojevrsno "prosvjetljenje" kroz koje je otkrio da voli ubijati te misli da će nekoga ubiti.

Snimak 27-godišnjaka, za kojega mnogi sugrađani tvrde da je član Hare Krišne, je jučer uklonjen sa YouTubea, a istragu je počela i policija. U suradnji sa Državnim odvjetništvom su poduzeli sve mjere iz svoje nadležnosti te je mladić prevezen na Odjel psihijatrije u pulskoj bolnici gdje je i zadržan, piše iPress.

Sveto ime ga oslobodilo potiskivanja istinskih osjećaja


Na snimci je mladić kazao kako mu se u snu ukazalo "sveto ime" koje ga je oslobodilo unutarnje borbe između dobra i zla te ga je oslobodilo potiskivanja istinskih osjećaja. Te snimke su zabrinule lokalno stanovništvo, a neki od njih su video dobili i kao privatnu poruku na Facebooku.

Nakon dojave je policija pronašla mladića te su nakon razgovora s njim kontaktirali liječnika koji je preporučio da ga odvedu u bolnicu na pregled. Jučer je hospitaliziran na Odjelu psihijatrije, no još nije poznato pod kojom dijagnozom, piše Glas Istre.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.