Čitateljica nam je poslala sliku, tvrdi da je riječ o kavi s vodom iz Slavonskog Broda

Foto: Čitateljica Indexa

PRIJE puna tri mjeseca u Slavonskom Brodu došlo je do ekološkog incidenta. Krivac nikad nije otkriven, a voda koju koriste Brođani je i dalje sumnjiva.

Naime, čitateljica Indexa koja je iz razumljivih razloga željela ostati anonimna poslala nam je fotografiju šalice kave za koju tvrdi da je skuhana jučer oko 15:30 s vodom iz slavine u samom centru Slavonskog Broda.

Dugine boje u šalici kave

Kava je, kako nam je rekla čitateljica, skuhana u jednoj tvrtki, a kad su zaposlenici jutros došli na posao, kako nam kaže, zatekli su šalicu koju su potom fotografirali, a koja podsjeća na vodu onečišćenu naftom, odnosno benzinom.

Policija i DORH ni u tri mjeseca nisu otkrili krivca za zagađenje

Podsjetimo, prije više od tri mjeseca u Slavonskom Brodu došlo je do ekološkog incidenta koji je uzrokovao onečišćenje vode. Naime, iz Croduxovog produktovoda na zapadnom ulazu u Slavonski Brod istekla je tekućina zbog koje je znatno povećana razina ugljikovodika u vodi, a Brođani su zbog toga bili prisiljeni piti vodu iz cisterni.

MUP i Državno odvjetništvo su prije tri mjeseca potvrdili da provode "sveobuhvatnu istragu" koja još uvijek nije donijela nikakav rezultat. U Croduxu tvrde da oni nisu odgovorni za onečišćenje vode.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.