Brzorastuća IT tvrtka ponovno traži ljude, a ovo su otvorene pozicije

FOTO: Agency04

U Agency04 radimo na tehnički izvrsnim backend, web i mobile rješenjima, jednako sa startupovima i velikim korporacijama, a preko 85% projekata su upravo za strane klijente.

Kao Software Engineering Division Lead svakodnevno brinem o našim zaposlenicima, partnerima i projektima, a tehnologije koje koristimo su Java, Scala, Go, Kotlin, .Net i Python u backendu, moderni Web pristupi u frontendu, a radimo i iOS, Android i Flutter projekte. Također koristimo moderne Cloud tehnologije poput AWS-a, Google Clouda i OpenShifta, a sve to naravno uz besprijekoran i pixel-perfect dizajn”, istaknuo je Nikola Mašić, Software Engineering Division Lead u Agency04.

Nikola Mašić (desno), Software Engineering Division Lead.

Kako izgleda prvi radni dan u Agency04?

Veliku pozornost pridajemo kvalitetnom onboardingu, za kojeg smatramo da je ključan prvi korak u uspješnom priključenju našem timu. Prvog radnog dana u našem uredu vas dočeka naša ekipa iz HR-a koja će vam pomoći dok se u potpunosti ne uhodate u naš ured, procese i način rada. Prolazite cijeli ured, upoznajete ekipu i birate vlastitu opremu, OSX ili Linux, odabir je na vama.  

Pogledajte koje sve poslove nude u Agency04 i prijavite se.

Sljedeći korak je sastanak s vašim Team Leadom, odnosno linijskim voditeljem koji brine o vašem razvoju i karijeri. Upoznajete se s ostalim članovima projektnog tima i napokon se bacate na posao.

Edukacije su svakodnevnica, a budžet za knjige neograničen.

Svaka 3 mjeseca Team Lead s kandidatom prolazi kroz njegovu vlastitu matricu kompetencija i jasno definira razvoj i Career path, dok svakih 6 mjeseci imamo Road Talk u kojem razgovaramo o ciljevima karijere i radimo retrospektivu prethodnih 6 mjeseci“, zaključuje Mašić.

Pogledajte koje sve poslove nude u Agency04 i prijavite se.

A kako izgleda tipičan radni dan?

Krećemo naravno s Daily stand-up meetingom. Radimo review prethodnog dana, nadolazeće taskove i definiramo asistencije na taskovima ako su potrebne, a sve to uz Scrum, Agile i Kanban metodologije. Okosnica dana nam je zajednički ručak s ekipom te poslijepodnevno druženje u našem takozvanom Stress-free roomu uz rundu biljara, pikada ili ‘pak FIFE na novom PS5 i neizostavne grickalice i piće. A imamo i arcade igre poput flipera.

Naši osnivači Roko i Domagoj kažu da je u srži tvrtke biti geek i voljeti izazove, a to potvrđuje činjenica su svi u menadžmentu bili ili još uvijek jesu developeri.

Pogledajte koje sve poslove nude u Agency04 i prijavite se.

Pametni radni tjedan

U okolnostima kada nema posebnih epidemioloških mjera, organiziramo svoj radni tjedan hibridno. Ponedjeljkom i petkom, dolazak u ured nije obavezan za nikog. 

Srijedom su svi u uredu, a utorkom i četvrtkom samo oni koji žive u Zagrebu ili Splitu i imaju kratko putovanje do posla.  S time su dobili predvidljivi Pametni tjedan pa ljudi uvijek mogu planirati duge vikende za boravak van Zagreba i Splita.

Ured u Splitu

Kao što ste već mogli i pročitati,  otvorili smo ured i u centru Splita. Zasad je u novom splitskom uredu sedam od ukupno 150 zaposlenih u Agency04. 

Neki od tih zaposlenika, koji radeći na naprednim backend, web i mobile rješenjima uživaju u 400 kvadrata novog prostora u srcu grada s prostranom terasom i velikim zelenim vrtom, već u Agency04 imaju staž dulji od pet godina.

Želimo da taj ured bude ravnopravan zagrebačkom, a profil zaposlenika bit će isti kao i u postojećem uredu. Split je ogroman bazen stručnjaka, s odličnim sveučilištem i dugom tradicijom IT scene, i zajednica u Splitu je jako aktivna”, kaže Roko Roić, suvlasnik i CCO u Agency04.

Otvorene pozicije

Trenutno u Agency04 imamo otvorenih 7 pozicija, a to su Full Stack Engineer, DevOps Engineer, Java/Kotlin Engineer, Angular/React/Vue Engineer, Golang Engineer, .NET Engineer, QA Engineer

Uvijek imamo mjesta za kvalitetne ljude, tako da iako trenutno možda nemamo otvorene pozicije drugih profila kandidata, svakako ih ohrabrujemo da se jave te svoj CV pošalju i na generalnu prijavu, koja je otvorena cijelo vrijeme.

Sve benefite rada  u Agency04 pogledati ovdje.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.