Brutalno ubojstvo u Osijeku: Pretukao ženu pa otišao popiti kavu u obližnji kafić

KOD Željezničkog kolodvora u Osijeku, samo dvadesetak metara od policijske stanice, jutros je pronađeno tijelo 67-godišnje Osječanke V.M.

Policija je dojavu o sukobu muške i ženske osobe na Trgu Lavoslava Ružičke dobila u 6.04 sata, a nazvao ih je jedan od mještana. Kada su stigli na mjesto tučnjave, pronašli su ženu koja je ležala na cesti i još uvijek davala znakove života, no preminula je u vozilu Hitne pomoći na putu u osječku bolnicu.

Nakon ubojstva otišao popiti kavu u obližnji kafić

Policija je sumnjivca za ubojstvo žene pola sata nakon sukoba pronašla u centru Osijeka te je uhićen i odveden na ispitivanje. 44-godišnjak je uhićen dok je ispijao kavu u jednom od kafića nedaleko od središnjeg trga u Osijeku. 

Sudac Županijskog suda u Osijeku zatražio je obdukciju tijela nesretne 67-godišnjakinje kako bi se doznao točan uzrok njezine smrti. Prema prvim podacima policije, smrt je izazvana tjelesnom snagom, što bi značilo da je 44-godišnjak ženu pretukao. Očevici tvrde kako ju je mlatio rukama i nogama, a na hlačama mu je ostala mrlja od krvi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.