Britanski vozač izbacio majku iz autobusa zbog nepodnošljivog deranja dvogodišnjeg djeteta

VOZAČ gradskog autobusa u britanskom gradu Plymouthu u pokrajini Devon izbacio je iz vozila majku i njezinog dvogodišnjeg sina jer se dječak, prema mišljenju vozača, derao toliko nepodnošljivo da je ometao normalnu vožnju.

Kako prenosi britanski BBC, 35-godišnja Sharon Tracey, koja je uz to i u četvrtom mjesecu trudnoće, ušla je u gradski autobus broj 62 vozeći u kolicima svojeg dvogodišnjeg sina Brandona. Dječak je, prema izjavi vozača, bio vrlo nemiran i neprestano se derao i glasno plakao i vikao, što je vozaču očito jako smetalo.

U nekoliko je navrata upozorio majku da smiri dječaka, no kako ona to ni nakon višekratnih pokušaja nije uspjela učiniti, vozač je zaustavio autobus zamolivši majku da izađe iz vozila i put, oko tri kilometra do kuće, nastavi pješice.

Šokirana Tracey je to i učinila, ali je vozača prijavila lokalnom gradskom prijevozniku, koji je o svemu odlučio provesti istragu. Tracey je novinarima kasnije izjavila da je dijete zbog umora i vrućine jednostavno bilo nemirno i nervozno te ga nije uspjela smiriti, a cijeli ju je događaj vrlo uznemirio. "Bilo mi je vrlo neugodno", izjavila je Tracey, čiji je suprug Paul također izrazio nevjericu događajem koji je proživjela njegova supruga.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.