Britanski ravnatelj slučajno se zadavio tijekom seksualne igre

RODNEY CONWAY, 57-godišnji ravnatelj britanske škole za djecu s posebnim potrebama i otac šestero djece, slučajno se zadavio tijekom seksualne igre. Prema pisanju Daily Maila, pronađen je mrtav u svom domu u sjevernom Devonu u Velikoj Britaniji prošlog kolovoza.

Vlasulje i umjetni nokti

Patolog dr. Andy Bull rekao je istražnom sucu da je Conway na sebi imao neprikladnu odjeću, kakvu inače ne bi nosio, te da su mu kraj tijela pronađene dvije bočice. Njegovu smrt je opisao rezultatom seksualnog davljenja i nesretnim slučajem. Christine, supruga preminulog Conwaya, bila je na putu u vrijeme nesretnog događaja, a kada se vratila u kući je pronašla torbu s dvije vlasulje i umjetnim noktima. Kako kaže, nikad nije imala indikacije o sklonostima svog supruga.

Nakon obdukcije u njegovom tijelu nisu pronađene nikakve čudne tvari, niti je Conway prije smrti bio u depresiji i razmišljao o samoubojstvu. Pronašla ga je prijateljica i kolegica, Judith Davies, nakon što joj nije odgovarao na poruke niti je došao na posao. Conway je imao šest kćeri i sedam unuka te je bio strastveni igrač ragbija i ljubitelj motocikala.   
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.