Britanka leš tek rođenog sina sakrila u vrtu roditelja, pronašao ga vodoinstalater

Foto: Facebook,Getty

SINEAD Connett, 29-godišnja Britanka iz Hertforda u Britaniji, na sudu se izjasnila krivom za skrivanje tijela muškog djeteta rođenog još u kolovozu 2013. godine, piše BBC.

Leš umotan u ručnik i vrećice tvrtke Marks and Spencer, u kojoj radi kao šefica kadrovske službe, pronašao je vodoinstalater u odvodnoj cijevi u vrtu njezinih roditelja u Grimsbyju. Njega je u veljači prošle godine zbog problema s odvodom pozvao njezin otac.

Connett je u nekoliko navrata mijenjala svoj iskaz tijekom suđenja. Prvo je tvrdila da nije znala za trudnoću, onda da je ostala trudna nakon što ju je silovao vozač taksija, a potom je tvrdila da je rodila mrtvorođenče i uspaničila se te se riješila tijela djeteta na način da ga je položila u odvodnu jamu u vrtu roditeljske kuće.

Uzrok smrti nije utvrđen

DNK analizom dokazano je da je djetetov otac njezin sadašnji muž Jonathan Layfield. Obdukcijom je utvrđeno kako je dijete izneseno kroz gotovo cijelu trudnoću. Na glavi djeteta pronađene su frakture, ali uzrok smrti nije sa sigurnošću utvrđen.

Njezino svjedočenje sudac Jeremy Richardson komentirao je riječima: "Trebala nam je istina, a dali ste nam cijeli niz laži, čak i lažnu optužbu za silovanje". Connett je osuđena na 12 mjeseci zatvora.

Prilikom izricanja presude, sudac Richardson kazao je kako "nema opravdanja za sakrivanje tijela sina u odvod roditeljske kuće". "Time djetetu niste dali nikakvo dostojanstvo u smrti", dodao je Richardson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.