Britanac zatočio bivšu djevojku u lijesu nakon što ga je ostavila



BRITANAC Tony Boden, prodavač glazbene opreme i imitator Elvisa Presleyja, zatočio je svoju bivšu djevojku nakon što je prekinula vezu s njim i držao ju u lijesu koji je sam izgradio.

Boden je bio zaljubljen u 18-godišnju Katie Peters, a namjeravao je ucijeniti njene roditelje kako bi izvukao novce. Drvenu kutiju nalik lijesu, u kojoj je mogao i zavezati svoju bivšu djevojku, Boden je sam napravio.

Razrađen plan

Zajedno s još jednom bivšom djevojkom, Boden je nagovorio Peters da dođe u prodavaonicu glazbene opreme u kojoj je radio. Kad je Peters došla, Bodenova suučesnica Sarah Marshall skočila je na nju, stavila joj lisičine i zaključala ju u ćeliju dimenzija 1,5, sa 1,2 metra u podrumu prodavaonice. Djevojku su u podrumu držali 42 sata.

Marshall je odlučila pomoći Bodenu, jer joj je on rekao da namjerava oteti Katie kako bi dobio novac od njezinih roditelja, a njoj je obećao dio. Boden i Marshall zatočili su Katie, a Marshall je ostala čuvati Peters.

Lukavi Boden u međuvremenu je čak sam sebi napisao prijeteće pismo kako ne bi bio sumnjiv policiji. U "potragu" za Katie uključio je prijatelje i vlastitu majku koja je za njega lijepila slike djevojke po Walesu. Zatočenu djevojku nanjušili su policijski psi.

"Iznimno uznemirujuće"

"Pokušavala sam ne paničariti i, iako sam bila užasno uplašena i osjećala se jako loše, brzo sam se pomirila sa situacijom, te dopustila instinktu za preživljavanjem da me vodi dalje", rekla je Peters.

"Ovo nije bilo spontano zatočenje u strci nastaloj oko svađe dvoje ljubavnika. Vi ste napravili lijes s povezima. Proizvodnja takvog instrumenta iznimno je uznemirujuća u vidu ovog slučaja", rekao je Bodenu sudac.

Boden je ekspresno osuđen na 30 mjeseci zatvora zbog otmice i zatvaranja. Navodno je motiv bio dug koji je imao prema zelenašima. Marshall je priznala optužbe protiv sebe i kazna će joj biti izrečena kasnije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.