Braća Žužul kupila portal Dalmacijanews, žele i Brodogradilište specijalnih objekata

UNATOČ problemima sa zakonom, braća Slaven i Jozo Žužul hrabro ulaze u nove projekte. Njihov RNK Split kupio je portal Dalmacijanews. Za Prvu ligu žele i kvalitetno navijačko glasilo, a kako je tisak stvar prošlosti, portal se činio idealnim izborom.

Uspješni kooperanti

Osim nogometa i medija, braća Žužul nastavljaju i sa širenjem djelatnosti u brodogradnji. Njihova Skladgradnja kupila bi Brodogradilište specijalnih objekata. Dugogodišnji su kooperanti splitskog škvera i drže da imaju snage i sposobnosti preuzeti najvitalniji dio Brodosplita. 

Prozivana da poslovni uspjeh duguju političkim vezama, oba brata Žužul za vratom imaju konkretne kaznene postupke. Jozi već deset godina pokušavaju suditi za zlouporabu položaja i ovlasti te 2,4 milijuna kuna štete u tvrtki Sklad 92, koja je završila u stečaju. Jozo je krhkog zdravlja pa nikako ne može do suda premda uredno prati nastupe svog RNK Splita.

Jači nego ikad prije

Slaven je, pak, nagrabusio zbog poslovanja s HAC-om i aferom oko farbanja tunela Mala Kapela i Sveti Rok. Unatoč pologu od 22 milijuna kuna, spremili su ga na nekoliko mjeseci (prigodno) u pritvor. Oslobađanje su tražili radnici i nogometaši, a sad je tu i primjerena medijska podrška. Činilo se kao da se neće izvući, no braća Žužul ponovno su tu. Jača nego ikad prije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.