Bivši K-1 borac pao u pritvoru u tešku depresiju pa se pokušao ubiti strujom

JOSIP BODROŽIĆ, bivši K-1 borac, izašao je na slobodu nakon nepunih mjesec dana pritvora u koji su ga spremili zbog dva kilograma marihuane i nešto sitno kokaina. Sloboda nije bila jeftina. Josipov otac platio je 100 tisuća kuna jamčevine kako bi se u nastavku postupka njegov sin mogao braniti sa slobode, potvrdio je Bodrožićev branitelj Borivoje Milošević.

Ugurao komad žice u utičnicu

Bodrožić se svojedobno borio u ringu s Bjelorusom Aleksejem Ignašovim, a s drogom je uhvaćen početkom mjeseca u Trogiru. Bili su s njim i Dragan Stojić, Srbin iz Zvornika, kojeg je tražila riječka policija zbog nedavno počinjenog razbojništva, te Stojićeva ljubavnica.

K-1 borac pao je u pritvoru u tešku depresiju. Bio je uvjeren da neće na slobodu bez obzira na to što je sud već odredio jamčevinu. U ćeliji je ugurao komad žice u utičnicu. Sreća njegova da mu je cimer bio priseban. Gurnuo ga je i tako prekinuo strujni krug. Bodrožiću su samo spaljene šake, no kako je bilo očito da je psihički totalno propao, prebačen je na par dana u zatvorsku bolnicu u Zagreb, i to na Odjel psihijatrije.

Sve se na koncu dobro završilo. Bodrožić, inače, tvrdi da je sportaš i da s drogom nema nikakve veze. Kaže da je marihuanu samo čuvao svom prijatelju Stojiću.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.