Bivša djevojka norveškog masovnog ubojice: Breivik je šovinist koji ne zna sa ženama

POSLJEDNJA poznata djevojka norveškom masovnog ubojice Andersa Breivika ga je opisala kao šovinista koji ne zna sa ženama.

Bjeloruskinja Natascha, koju je Breivik 2005. godine upoznao na internetskoj stranici za spajanje parova, kazala je za norveški list Dagbladet da je njezin dojam o "zgodnom, lijepo odjevenom Norvežanu" srušen čim je, te iste godine, došla u njegov stan u Oslu.

Prijateljima rekao da je Natascha s njim samo zbog novca


"Nisam primijetila da planira nešto tako okrutno, jedino sam znala da me nikada nije poštovao", kazala je žena kojoj su novine stavile pseudonim Natascha. Ona sada živi u SAD-u sa svojim suprugom. Breivik ju je upoznao na internetu prije nego je otputovao kod nje u Minsk te ju je tada pozvao da Norvešku. Tijekom tog njezinog posjeta vodio ju je po restoranima i pokazivao joj znamenitosti.

Tada je norveški masovni ubojica kazao svojim prijateljima da je Natascha s njim samo zbog novca, što je ona negirala. "Nisam bila 'sponzoruša'. Samo sam željela vidjeti može li naša veza funkcionirati s obzirom da smo se upoznali na internetu. No, naša komunikacija nije bila dobra te nije bilo kemije", rekla je Natascha, piše Telegraph.

"Strašno mi je i pomisliti da sam s njim bila u kontaktu"

Žena je bila u šoku kada je doznala za "krvavi pir" svoga bivšeg dečka. Podsjetimo, Breivik je u srpnju prošle godine u bombaškom, a potom i u svom oružanom pohodu, ubio 77 ljudi. "To je grozno. Strašno mi je i pomisliti da sam s njim bila u kontaktu", zaključila je Natascha.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.