Berlusconi tvrdi kako nikada nije platio za seks: Bez zavođenja nije zabavno

TALIJANSKI premijer Silvio Berlusconi kojega se posljednjih dana napada zbog seks skandala u kojem escort dame tvrde kako je plaćao seks u svojoj službenoj rezidenciji, danas je izjavio da do seksa nikada nije dolazio novčanim transakcijama.

U intervjuu koji je 72-godišnji veliki talijanski zavodnik dao magazinu Chi, Berlusconi kategorički tvrdi kako nikada nije platio za seks. Optužio je prostitutku koja je u javnost iznijela cijelu priču da je plaćena kako bi ga lažno optužila. Privatni život talijanskog premijera je pod posebnom lupom od kada je njegova supruga prošlog mjeseca zatražila rastavu.

"Nikada nisam shvaćao gdje je zadovoljstvo ako nema zavođenja"

Ovo je prvi puta da je Berlusconi javno komentirao posljednji skandal povezan s njegovim privatnim životom. Prošloga tjedna je talijanski model Patrizia D'Addario rekla kako je dobila 720 eura kako bi prisustvovala zabavi na njegovom imanju u Rimu. Kasnije su je pozvali i da provede noć sa premijerom.

"Nikada nisam shvaćao gdje je zadovoljstvo ako nema zavođenja", izjavio je Berlusconi te je dodao kako je D'Addario bila izrazito dobro plaćena da ga lažno optuži. Ona tvrdi kako bi talijanski premijer, ukoliko ima dokaze za svoje navode, to trebao iznijeti policiji, a u slučaju da dokazi ne postoje da ne bi trebao davati takve izjave u javnosti.

Talijanski premijer tvrdi kako od svega objavljenog ništa nije istina

Berlusconi je pod posebnom pažnjom javnosti od kada je njegova supruga Veronica Lario, s kojom je 19 godina proveo u braku, prošlog mjeseca zatražila rastavu. Ona je tada tvrdila da talijanski premijer ima neodgovorne odnose s mlađim ženama. Berlusconi se pojavio na rođendanu 18-godišnjeg modela i televizijske glumice pa su objavljene njegove gole fotografije s ženom u vili na Sardiniji te je to zainteresiralo talijansku javnost. Berlusconi tvrdi kako ništa od toga nije istina.

I.Kri.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.