Bandić obećava nove crkve, ali grozi se lunaparkova: "Toga neće biti dok sam gradonačelnik"

Foto: Hina, 123rf

ZAGREBAČKI gradonačelnik Milan Bandić poručio je u danas, tijekom aktualnog sata Gradske skupštine, kako Zagreb kakvog on vidi i za kakvog se zalaže nije pun lunaparkova, istaknuvši da će tako i ostati dok god je on gradonačelnik.


"Tko je taj koji ne dopušta da se vrte lunaparkovi po gradu? Gradonačelnik! I nikad nećete dobiti pisani odgovor o lokaciji, jer dok sam ja gradonačelnik neću dopustiti da toga bude", odgovorio je Bandić na pitanje SDP-ove gradske zastupnice Silve Žele, koja je tražila pisani odgovor o tome koje lokacije udovoljavaju uvjetima za postavljanje lunaparkova.

Ustvrdila je pritom da se nakon zatvaranja tržnice Borongaj iz grada sad protjeruju i lunaparkovi koji su u Zagrebu radili desetljećima. Za tražene gradske lokacije dobivaju se, istaknula je, odbijenice s obrazloženjem da to nije u interesu grada, a odbijenice se sada daju i za privatne parcele.

"Vi kad budete gradonačelnik imat ćete lunapark na svakom koraku. To nije Zagreb kakvog ja vidim i za kakvog se zalažem. Nema toga, nema lunaparkova. Recite onima koji su vam rekli da to pitate, da mi ne pišu i ne troše papire. Imali smo mi to i onda sam ja to prekrižio, jer se prešla crta", poručio je Bandić.

Podsjetimo, dok mu smetaju lunaparkovi, Bandić obećaje da će sporna crkva na Savici biti izgrađena, bez obzira što velik broj tamošnjih stanovnika prosvjeduje jer se crkvu planira izgraditi na mjestu parka kojih ionako u Zagrebu nedostaje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.