Atlantic Grupa donirala 5000 dolara za novi Bakićev projekt: "Upravo smo prešli naš cilj!"

Foto: Pixsell/Luka Stanzl/Facebook

PODUZETNIK i filantrop Nenad Bakić pokrenuo je novi projekt te crowdfunding kampanju u koju se uključila i Atlantic Grupa.

Kao što smo već pisali, nakon što je u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i CARNetom uspješno realiziran projekt ProMikro, kojim je računalstvo i službeno uvedeno u osnovne škole, začetnik ideje Nenad Bakić na svom je Facebooku objavio da se projekt nastavlja te da STEM revolucija sada seli u knjižnice.

"Nastavljamo, dižemo letvicu, imamo sjajnu priliku da poguramo Hrvatsku iz fokusa na prošlost, podjele, zaostalosti ... jer svako dijete ima pravo na priliku da bude ravnopravni građanin 21. stoljeća!

Podržite nas!" napisao je Bakić na Facebooku uz poveznicu koja vodi na crowdfunding kampanju koja je pokrenuta u tu svrhu. Kampanja će trajati tri tjedna, a cilj je za uvođenje micro:bitova u knjižnice prikupiti 37.000 dolara. Taj je cilj danas dostignut.

Bakić je danas na Facebooku objavio kako je primio donaciju Atlantic Grupe u iznosu od 5000 dolara, čime je premašen cilj od 37.000 dolara koliko su htjeli prikupiti.

"-- STEM Revolucija breaking news!

Zahvaljujući donaciji Atlantic Grupe od čak 5.000 USD upravo smo prešli naš cilj od 37.000 USD. Ovo će dakle biti druga najuspješnija CF dobrotvorna kampanja u Hrvatskoj (uspjeh prve STEM revolucije ipak je teško ponoviti, ali moguće je da ćemo ići i za time uskoro u novoj kampanji).

Također i Neuroth slušna pomagala su nam uplatila lijepu donaciju i mnogi drugi (u komentaru). Puno hvala svima i uskoro ćemo vas obavijestiti o novom cilju, koji će biti viši jer nam se javilo još puno knjižnica!" napisao je Bakić na Facebooku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.