Anka Mrak Taritaš: HDZ-ova vlast donosi lopove, političke nasilnike

Foto: Hina

Anka Mrak Taritaš (Glas) poručila je da se nalazimo u prijelomnom trenutku povijesti i da će izbori odrediti idemo ili putem optimizma i nade ili se još dublje zakopavamo u mulj i kaljužu beskrupuloznog grabeža i sveopće apatije i očaja.

„HDZ-ova vlast uvijek, bez iznimke, donosi lopove, političke nasilnike, okupatore državnih institucija i resursa, i mrzitelje svega što je demokratsko i neće im pomoći nikakvo nasilničko okupiranje institucija da sakriju svu trulež svoje vladavine”, naglasila je. Okupljene je pozvala da im ne damo da nas vuku još dublje u taj ponor, ističući da poštena, pristojna Hrvatska nije nestala nego je tu i spremna povesti naprijed.

"Za pravdu, za jake i otporne institucije koje služe građanima, a ne AP-u i njegovoj bulumenti! Hrvatska je naša zemlja i ne damo da nam je otmu!", rekla je Mrak Taritaš.

Na putu od Trga kralja Tomislava, od kud je prosvjedna šetnja „Dosta je!” krenula, do Europskog trga, prosvjednici su prošli i Gajevom ulicom pored sjedišta DORH-a  gdje su uz zvižduke i uzvike "AP odlazi", "HDZ lopovi" i "Dosta je HDZ-a"  također poručili "Dosta je!".

 Nosili su transparente sa slikom stisnute šake i porukom  Dosta je!”,  hrvatske i stranačke zastave, transparente s natpisima "HDZ zločinačka organizacija", "Vadite šatore", "Go Laura Go", "Rijeke pravde dolaze" ....  

Prosvjed „Dosta je!” protiv korupcije i nepravde istodobno se održao u pet hrvatskih gradova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.