Amerikanci ubili policajca u Italiji, policija jednome stavila povez na oči

Facebook: Mario Cerciello Rega

PRIJATELJI, obitelj i tugujuća zajednica okupili su se u nedjelju u crkvi u Rimu kako bi odali počast poginulom policajcu kojeg su navodno izbola dva mlada Amerikanca, javlja CNN.

Mario Cerciello Rega (35) bit će biti pokopan u ponedjeljak u rodnom gradu Somma Vesuviana, u blizini Napulja, u istoj crkvi u kojoj se vjenčao prije manje od dva mjeseca.

Rega je ubijen kada se vratio s medenog mjeseca.

Problematična istraga

Policija provodi istragu Reginog ubojstva, a nedavno je u lokalne medije procurila fotografija na kojoj se vidi jedan od američkih osumnjičenika kako s povezom na očima sjedi u policijskoj postaji u Rimu. Fotografiju su objavile talijanske novine Corriere della Sera.

Talijanska policija potvrdila je autentičnost fotografije i izjavila za CNN-u da je pokrenuta istraga o tome zašto je osumnjičeniku stavljen povez na oči i tko je fotografiju proslijedio novinama.

Izboden je osam puta

Dva Amerikanca, Finnegan Lee Elder (19) i Gabriel Natale Hjorth (18) uhićeni su dok su bili na odmoru u Rimu zbog sumnje da su u petak izboli talijanskog policajca Marija Cerciella Rege.

Naime, policajac Rega izboden je tog dana u 2 sata ujutro osam puta, u blizini hotela u kojem su boravila dva mladića. Proglašen je mrtvim u 4:30 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.