Air France uvodi svakodnevnu liniju između Pariza i Zagreba

Ilustracija: Igor Soban/PIXSELL

AIR FRANCE je s krajem kolovoza završio svoje redovne operacije prema Zračnoj luci Split, a na samom početku listopada (02.10.), kompanija će obaviti posljednji let ove sezone prema Zračnoj luci Dubrovnik.

U nastavku mjeseca Air France će prometovati na jednoj liniji prema Hrvatskoj - redovno između Pariza i Zagreba, piše Croatian Aviation.

Air France će između Zagreba i Pariza (Zračna luka Charles de Gaulle) u listopadu ove godine prometovati svakodnevno. Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa E190, a ukupno je, između dva grada, dostupno 6200 sjedala.

Croatia Airlines iz Splita i Dubrovnika za Pariz

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik, Croatia Airlines, u listopadu nastavlja prometovati na svojim sezonskim linijama iz Splita i Dubrovnika prema Parizu. Linija između Pariza i Zagreba ovog avioprijevoznika je cjelogodišnja i prometuje svakodnevno.

Linija između Pariza i Splita prometovat će tri puta tjedno; ponedjeljkom, srijedom i subotom sa zrakoplovima tipa A319, dok će linija između Dubrovnika i Pariza u listopadu prometovati četiri puta tjedno, svakog utorka, četvrtka, petka i nedjelje. Na liniji prema Dubrovniku također prometuju zrakoplovi tipa A319.

Između Splita i Pariza Croatia Airlines u listopadu nudi 3744 sjedala te čak 5184 sjedala između Dubrovnika i Pariza.

Ukupno će nuditi više od 24 tisuće sjedala

Zagreb će u listopadu imati dva avioprijevoznika na redovnoj liniji između dva glavna grada (Air France i Croatia Airlines), dok će Split i Dubrovnik imati jednog prijevoznika (Croatia Airlines) na linijama prema glavnom gradu Francuske.

Dva spomenuta avioprijevoznika u listopadu će između Zračne luke Charles de Gaulle i tri spomenute hrvatske zračne luke ponuditi više od 24 tisuće sjedala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.