Žena koja je "srušila" direktora CIA-e: Fatalna Libanonka uništila i karijeru uglednog američkog generala

NOVI detalji u seks skandalu unutar CIA-e. Nakon umirovljenoga generala Davida H. Petraeusa, još jedan poznati američki vojni dužnosnik pod istragom je FBI-a. General John Allen, zapovjednik američkih i NATO-ovih snaga u Afganistanu, pod istragom je zbog intenzivne korespondencije s Jill Kelley, ženom koja je dovela do istrage i pada generala Petraeusa.

Zapovjednik NATO-a u Afganistanu izmijenio 30.000 mailova s fatalnom Jill Kelley, potvrdio je to ministar obrane Leon E. Panetta, ne otkrivajući sadržaj mailova, javlja ABC. Kako piše New York Times, Allen će ostati na mjestu zapovjednika u Afganistanu, ali je Panetta već zatražio od predsjednika Baracka Obame da stopira njegovu nominaciju za zapovjednika američkih snaga u Europi i šefa NATO-a.

Kelley i Allen su se dopisivali od 2010. do 2012. godine. Prema svemu sudeći, Allen je održavao vezu s Jill Kelley, a koliko su se dobro poznavali govori i činjenica da njihova međusobna korespondencija sadrži tisuće stranica. Allen tvrdi da u njegovu odnosu s Kelley nije bilo ničega spornog, no istražitelji ovoga trenutka kopaju po 30 do 40 tisuća dokumenata koji se tiču skandala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.