Vlahušić: HDZ laže o europskim fondovima, laže da nisam branitelj, o meni su izrekli tisuću laži

Foto: Hina

KANDIDAT za dubrovačkog gradonačelnika HNS-ov Andro Vlahušić ocijenio je u četvrtak u Dubrovniku da je ovo najprljavija kampanja u kojoj je ikad bio, te kako je bila usmjerena osobno protiv njega i da je u posljednjih mjesec dana o njemu izrečeno ''tisuću laži''.

Vlahušić je na konferenciji za novinare ustvrdio kako je takvu kampanju vodio i financirao isključivo HDZ.

''Laž je da se ne mogu koristiti europski fondovi ako ja budem gradonačelnik, kao i da nisam bio branitelj'', rekao je Vlahušić te dodao kako jedino što još očekuje da mu kažu da nije živ i kako mora donijeti potvrdu da bi mogao glasovati.

Rekao je i kako HDZ sklapa koalicije s dosada nezamislivim partnerima, te kako kampanja njegovog protukandidata HDZ-ovog Mate Frankovića nema programa.

''Kampanja je napad na jednog čovjeka i želja da novi gradonačelnik bude osoba bez snage i bez iskustva'', rekao je Vlahušić.

Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika SDP-ova Tatjana Šimac Bonačić istaknula je kako Dubrovnik ne smije biti podijeljen već dostupan svim građanima, a kandidat za zamjenika Željko Raguž ustvrdio je kako se od bivše HDZ-ove vlasti 2009. godine naslijedilo 70 milijuna kuna duga, te kako će nakon pobjede na izbora naglasak staviti na ravnomjeran razvoj Dubrovnika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.