Velika potraga za napadačem nakon dvije pucnjave u Parizu: Fotograf Liberationa bori se za život

Screenshot: liberation.fr

U PARIZU je već drugi dan u tijeku velika potraga nakon dvije pucnjave za koje se pretpostavlja da je izveo isti muškarac. U jednoj od njih teško je ozlijeđen novinar Liberationa, koji se bori za život.

Prema neslužbenim informacijama, bjegunac je naoružan i granatama. Pretpostavlja se da je u pitanju isti čovjek koji je prošli petak prijetio novinaru francuske televizijske stanice. Tada je upozorio novinara da "idući put neće promašiti".

Fotograf Liberationa je pogođen u grudi i ruku i u teškom je stanju.

Podsjetimo, naoružani napadač upao je jučer u prostorije francuskih novina Liberation u Parizu i otvorio vatru te teško ranio jednu osobu. Iz ljevičarskog lista Liberation kazali su kako napadač prilikom napada nije ništa govorio. Napadač je imao lovačku pušku iz koje je ispalio dva hica prije nego je pobjegao. Iz lista su objavili kako se u bolnici nalazi teško ranjeni 27-godišnji asistent fotografa.

Devedeset minuta poslije jedan je muškarac otvorio vatru na ulici ispred jednog od sjedišta banke Societe Generale. Nitko nije ranjen. Izvor u policiji kaže da su opisi napadača naoružanog lovačkom puškom ili sličnim oružjem, slični, a da se podudaraju i čahure pronađene na mjestu obaju napada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.