U sudaru kola Hitne pomoći, policijskih vozila i pucnjavi u New Jerseyju dvoje mrtvih i šestero ozlijeđenih

U TEŠKOJ prometnoj nesreći, pucnjavi i sudaru policijskih automobila koji su se jučer ujutro po lokalnom vremenu dogodili u New Jerseyju, poginule su dvije osobe, dok ih je šest ozlijeđeno. Nesreće su su dogodile u svega 45 minuta u Newarku. Iako nesreća u kojoj je sudjelovalo vozilo Hitne pomoći nije povezana s pucnjavom, policijski automobili sudarili su se upravo na putu prema mjestu na kojem se dogodila pucnjava, javlja NJ.com.

Sve je počelo oko 11 sati ujutro po lokalnom vremenu, kada se osobni automobil zabio u kola Hitne pomoći i uzrokovao lančani sudar nekoliko vozila, uključujući i kamion koji je prevozio hranu, ali i gradski autobus. U sudaru je poginuo 30-godišnji Keith Chipepo, zaposlenik privatne klinike za medicinsku pomoć. U nesreći su ozlijeđene tri osobe, ali nisu u životnoj opasnosti.

Svega 30 minuta kasnije, u istom gradu je upucan 31-godišnjak, a istraga je u tijeku. Pet minuta nakon pucnjave, sva policijska vozila, koja su krenula na mjesto zločina, sudarila su se, a u nesreći su ozlijeđena trojica policajaca. Izvan su životne opasnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.