U indijskoj bolnici preminuo hrvatski turist Marcel Koprivić

Screenshot: Youtube

56-GODIŠNJI Marcel Koprivić preminuo je 20. veljače na Odjelu intenzivne skrbi u državnoj bolnici u indijskoj Rohi, objavila je to agencija DNA pozivajući se na izjavu lokalnog policijskog dužnosnika.

"Preminuo je u 14 sati 20. veljače. Zatražili smo od hrvatskog konzulata dozvolu da izvršimo obdukciju", kazao je policijski službenik agenciji.

Kako piše DNA agencija, Koprivić je 14. veljače pao s bolničkog kreveta te je premješten na intenzivnu njegu. Bio je bez svijesti.

Podsjetimo, Marcel Koprivić, 56-godišnji državljanin Hrvatske, pronađen je u lokvi krvi u indijskom selu Medhe, nedaleko od Mumbaija 5. veljače. Lijeva noga mu je bila odsječena. ne sjeća kako je ostao bez noge. Policiji i novinarima indijskog tabloida Mid-Day ispričao je da ga je nedavno napalo i pretuklo četiri ili pet osoba, koji su mu ukrali torbu u kojoj je nosio putovnicu.

Liječnici vjeruju da je Koprivić nogu izgubio u željezničkoj nesreći. Zaključili su to promatrajući njegovu ozljedu. No, Koprivić se ne sjeća da je putovao vlakom. Štoviše, tvrdi da je u Mumbai došao pješke iz Goe, gdje je proveo zadnjih nekoliko godina. Policija također vjeruje da je Koprivića udario vlak. Tome u prilog svjedoči i činjenica da je pronađen nedaleko od željezničke pruge: "Dobili smo poziv od upravitelja postaje u Rohi, koji nam je rekao da je vidio stranca kako leži kraj pruge. Pronašli smo ga tamo u lokvi krvi".

Što se točno dogodilo, ostalo je nerazjašnjeno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.