U Petrčanima počinje XIX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu

Foto: Hina

XIX. NACIONALNO savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu održat će se od 16. do 18. travnja 2015. godine u Petrčanima, u organizaciji Ministarstva poduzetništva i obrta.

Tema ovogodišnjeg Savjetovanja je "Internacionalizacija poslovanja i EU fondovi", a središnje događanje bit će sutra, kada će se održati tradicionalna tribina "Pitajte Vladu" te dodjela nagrada najboljim poduzetnicima i obrtnicima.

Na tribini će sudjelovati predstavnici Vlade iz gospodarskih sektora: ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić, ministar turizma Darko Lorencin te zamjenik ministra financija Igor Rađenović, koji će odgovarati na pitanja sudionika među kojima su poduzetnici, gospodarstvenici, predstavnici jedinica lokalne i regionalne samouprave, kao i ostalih institucija, agencija te strukovnih udruženja.

Nakon tribine, program će biti nastavljen panel diskusijom "Internacionalizacija poslovanja" te tematskim predavanjima, a završit će svečanom dodjelom nagrada koje će uručiti članovi Vlade RH. Posljednji dan konferencije posvećen je EU fondovima pa će osim predavanja biti održana i prva INFORMATIVNA RADIONICA za javne pozive "Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu" i "Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.