Tjedan dana nakon izbora Čovića u Zagrebačkom Holdingu, laburisti se i dalje čude



"PROŠLI tjedan konačno je održana izborna skupština Holdinga na kojoj je iznova mandat dobio gospodin Ivo Čović. Očito nisu rezultati poslovanja Holdinga dovoljno loši pa možemo očekivati još bolje rezultate,  odnosno još veće gubitke", stoji u priopćenju Hrvatskih laburista - Stranke rada kojeg potpisuje Robert Prugovečki predsjednik podružnice grada Zagreba.

Ljetovanja i punomoći

Laburisti su se u svom priopćenju s tjedan dana zakašnjenja obrušili na izbor Čovića tvrdeći kako gradonačelnik Milan Bandić svesrdno posuđuje gradski novac Ivi Čoviću za plaće u Holdingu. Tvrde kako je riječ o pravoj predizbornoj kuhinji kada su u pitanju čelne pozicije u Holdingu.


"Tako su HSLS-ovac Darinko Kosor i HSS-ovac Nenad Matić dali Davoru Bernardiću punomoći za izbornu skupštinu Holdinga. A HDZ je na toj istoj skupštini podržao kandidata SDP-a, gospodina Čovića. Za to vrijeme mladi Davor Bernardić ljetuje pa i on punomoć ostavlja kolegama koji su, valjda po kazni, morali ostati u Zagrebu. Čovića se moralo izabrati glasovima svih članova skupštine Holdinga. Rezultat je bio jednoglasan odnosno sedam prema četiri za članove koji su se kupali, ali su zato uredno ostavili punomoći kolegama koji su, valjda po kazni, odradili skupštinu za sve. Onda su se opet javili Kosor i Matić, nimalo iznenađeni, već kao iskusni šahisti, povukli još jedan veličanstven potez. Neće više vjerovati SDP-u jer su, kako kažu njihovi maštoviti pr-ovci, "maske pale". Ma hajde!", stoji u priopćenju.

Gdje je Bandić?  Eno ga kopa i gradi!

"I gdje je tu gradonačelnik Milan Bandić? Na moru ili možda na Olimpijadi?  Ne, naravno,  Bandić kopa i gradi. Koristi ljeto jer ostalo vrijeme gubi na prepucavanje s vijećnicima pa se nema vremena baviti ozbiljnim poslom, točnije, nema vremena za predizbornu kampanju.
Svjestan da se kampanja upravo vodi baš onda kada se drugima odmara, Bandić je pokrenuo mašineriju, dogovorio najbolje izvođače, najniže cijene, najkraće rokove i sve što je trebalo da se efikasno utroše planirana proračunska sredstva za još jednu predizbornu kampanju", kaže se o Bandiću. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.