Strava u Švedskoj: Devetogodišnju kćer brutalno premlaćivali i tjerali da pije urin, mislili su da je vještica!

Foto: Ilustracija

ŠVEDSKU je potresao stravičan slučaj zlostavljanja djeteta. Kako prenosi The Local, roditelji sa zapada Švedske osumnjičeni su za brutalno zlostavljanje devetogodišnje kćeri. Djevojčicu su premlaćivali i tjerali je da pije vlastitu mokraću jer su vjerovali da je njihova kći vještica!

Prema optužnici, majka i očuh su devetogodišnju djevojčicu mlatili tolikom silinom da je gubila svijest dok su oni "pokušavali iz nje istjerati zle duhove". Brutalni "egzorcizam u kućnoj radinosti" sastojao se i od prisiljavanja djevojčice na ispijanje mješavine njenog urina te tekućina za čišćenje sve dok ne bi povraćanjem doslovno iz sebe "ispustila dušu". BT javlja i kako su djevojčicu pokušavali elektrošokirati kroz usta.

Stravična zlostavljanja dogodila su se još navodno tijekom 2007. i 2008. godine, ali je djevojčica tek nedavno o tome progovorila. Socijalna služba odmah ju je oduzela roditeljima i smjestila u skrbničku obitelj.

Majka i očuh djevojčice opovrgavaju zlostavljanje, a tužitelj Daniel Larson je za novinsku agenciju TT kazao: "Koliko mi je poznato, oni i dalje vjeruju da je djevojčica vještica". Otkrio je i još neke detalje zlostavljanja: "Držali su je zatočenom, tjerali je da reže kosu i nosi periku...".

Ovo je prema pisanju švedskih medija već drugi slučaj u proteklih godinu dana da su odrasli optuženi za zlostavljanje djece za koju su vjerovali da su opsjednuta, odnosno vještice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.