Srpski zastupnik napao ministra zbog provociranja Hrvatske: Neka radi i nek prestane otvarati ratove u regiji

Screenshot: YouTube

SRPSKI oporbeni zastupnik Demokratske stranke Borislav Stefanović osudio je jučer istupe srpskog ministra Aleksandra Vulina. Stefanović je upozorio kako Vulin svojim izjavama otvara nove ratove u regiji te kako narušava ionako krhke odnose Hrvatske i Srbije, piše Blic.

"Kada će predsjednik Vlade nagovoriti Vulina da se bavi svojim poslom, da se bavi socijalnim pitanjima, a ne da otvara nove ratove u regiji", upitao je Stefanović u Skupštini Srbije za vrijeme dijela sjednice predviđenog za zastupnička pitanja.

Stefanović je dodao da Vulin podiže tenzije u regiji te je upitao kako je moguće da je Vulin pametniji od premijera Aleksandra Vučića, podsjećajući da je Aleksandar Vučić sam to izjavio.

Ako je Vulin pametniji od Vučića, neka on bude premijer
 
"Kako je moguće da je Vulin pametniji od predsjednika Vlade, jer ako je to točno, onda neka zamijene mjesta",  rekao je Stefanović.

Podsjetimo, Vulin se prekjučer obrušio na Zorana Milanovića, među ostalim ističući i kako on o "ustaškom generalu Gotovini govori kao o nekom anđelu", a jučer je Matiću poručio kako se "nikada neće moći izliječiti od ustaštva".

> Srpski ministar odgovorio na Matićevo "Idi bre pa se leči:" Za mene ima leka, za tvoje ustaštvo nikada

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.