"Rezultati referenduma i izbora ne mogu se ignorirati": HDZ promijenio mišljenje o golfu na Srđu?

Foto:  Tonći Plazibat (Cropix)

"UKOLIKO se na sjednici Gradskog vijeća ne postigne širi dogovor o 'UPU Srđ' Teo Andrić će kad postane gradonačelnik, inicirati  novu javnu raspravu, a sve u svrhu postizanja široke suglasnosti građana Dubrovnika o UPU Srđ", stoji u posebnom priopćenju koji je stigao iz HDZ-a, a kojeg potpisuje Teo Andrić kandidat te stranke za gradonačelnika grada Dubrovnika. 
 
U priopćenju se podsjeća da je projekt izgradnje golfa na Srđu s turističkim kapacitetima izazvao golem interes javnosti. U redovnoj proceduri provedena je rasprava o UPU sportsko-rekreacijskog centra s golferskim igralištima i turističkim naseljem, a ni danas nisu poznati zaključci navedene rasprave. 
 
"Nakon javne rasprave održan je referendum o istoimenom projektu na Srđu, te su održani izbori za Gradsko vijeće Grada Dubrovnika, a postignuti rezultati se ne mogu ignorirati u donošenju odluka", smatra Andrić iz HDZ-a kojem u drugom krugu izbora za gradonačelnika Dubrovnika dočekuje Andro Vlahušić dosadašnji gradonačelnik. 
 
Izborni stožer Tea Andrić kandidata za gradonačelnika Grada Dubrovnika u potpunosti je prihvatio Etički kodeks koji je predložila nezavisna lista "Srđ je Grad". 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.