Prijatelji presretni što su silovatelji iz Zadra na slobodi: "Večeras je naša mala fešta"

Foto: Hr Foto

VIJEĆE Županijskog suda u Zadru jučer je na slobodu pustilo dvojicu od petorice osumnjičenih za grupno silovanje na plaži Kolovare. Sudac je dvojcu odredio mjere koje uključuju javljanje u PU zadarsku svakog ponedjeljka, a zabranjeno im je i približavanje žrtvi te uspostavljanje bilo kakvog kontakta s njom ili uhođenje. Sud ih je pustio nakon 60 dana kako bi mogli pohađati nastavu.

Ubrzo nakon puštanja oni su na Facebooku objavili vijest o svojoj slobodi. "Jack is back" a onda i link na pjesmu Kemala Montena "Vratio sam se  živote", objavio je jedan od 17-godišnjaka, javlja Zadarski list. Uskoro je uslijedilo odobravanje njihovih prijatelja koji su u komentarima pisali "Najjači si", "Zmaju", "Ostavi se fejsa, ajmo feštati" te "Napoooookon".

Slavljenju "junaka" pridružila se i poznanica silovane djevojke, cura koja je te noći bila u istom društvu s njom. Ona je stala na stranu osumnjičenika te napisala "večeras je naša mala fešta...Ima Boga", piše Zadarski list.

Podsjetimo, ovaj stravičan zločin dogodio se u noći sa subote na nedjelju 2. studenog prošle godine. Te večeri 17-godišnjakinja je bila u noćnom klubu sa svojim prijateljicama, a u istom klubu zabavljala su se i petorica mladića iz okolice Zadra u dobi od 16, 17, 18, 19 i 22 godine. Djevojka je, prema dosad poznatim informacijama, razgovarala s jednim od mladića koji ju je častio pićem, a zatim s njim izašla izvan lokala. On ju je silovao u obližnjem šumarku, a potom pozvao i svoje prijatelje koji su se iživljavali nad njom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.