Policija uhitila besramnicu iz Bronxa: Izvlačila novac lažući da je tetka dječaka ubijenog u pokolju u Newtownu

Foto: Screenshot

AMERIČKA policija privela je jučer besramnicu iz Bronxa koja se lažno predstavljala kao tetka šestogodišnjeg dječaka ubijenog u Newtownu u mahnitom pohodu Adama Lanze po osnovnoj školi Sandy Hook i to kako bi zaradila na dječakovoj smrti!

Kako prenose američki mediji, 37-godišnja Nouel Alba je putem svog Facebook profila, telefonskih pozivima i SMS porukama tražila novac za "pogrebni fond". Lagala je donatorima kako je upravo ona morala identificirati svog mrtvog nećaka Noaha Poznera nakon pokolja, kako je zagrlila predsjednika Baracka Obamu prilikom njegova dolaska na bdijenje te kako je "11 metaka ispucano u maleno tijelo" njenog nećaka. Obitelj tvrdi kako s Albom nisu u nikakvom rodu.

 

Kad je prevarantica razotkrivena, odlučila je lagati i javnosti i FBI-ju. Kazala im je kako nije imala pojma da je njen PayPal račun korišten za prikupljanje ovih donacija te kako je vratila sav novac. Policija je utvrdila kako su njene tvrdnje lažne.

Nakon uhićenja i ispitivanja je puštena na slobodu uz jamčevinu od 50.000 dolara. Prijeti joj zatvorska kazna od pet godina te novčana kazna od 250.000 dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.