Policija kod don Ivana: Ževrnja o dugu u Dugopolju kaže da je to napad ispod razine ljudskog dostojanstva

Foto: Vladimir Dugandžić/Cropix

KRIMINALISTIČKA policija danas je došla kod don Ivana Grubišića u tvrđavu Gripe. Inspektor se u razgovoru s don Ivanom i njegovim kandidatom za dožupana, proslavljenim plivačkim olimpijcem Dujom Draganjom, zadržao u razgovoru 20-ak minuta.

Nije samo Imotski?

Grubišić i Draganja upoznali su policiju sa svojim saznanjima koje imaju o kupovini glasova u Imotskom u režiji HDZ-ovog gradonačelnika Ante Đuzela, o čemu je Index već pisao.

Sastanak na Gripama Indexu je potvrdio Duje Draganja.

"Istina je, bio je inspektor. kriminalistička policija provodi istražne radnje. Mi smo prenijeli svoja saznanja, a kako nam je rečeno, ovo nije jedini slučaj", kaže Draganja.

Općina Dugopolje uspješnog Ževrnje kronični je gubitaš

Danas nam je don Ivan Grubišić prenio saznanja do kojih su došli o poslovanju općine Dugopolje, koje vodi Zlatko Ževrnja, HDZ-ov kandidat za župana.

Općina bilježi značajne gubitke u poslovanju, 2011. godine 11 milijuna, a 2012. godine 22 milijuna kuna duga pa je onda sasvim nelogično predstavljati Ževrnju kao uspješnog načelnika koji zna, kažu Grubišić i Draganja.

Ževrnja: Tu ima elemenata za sud

Pitali smo i Ževrnju što ima reći na to. Danas je predstavljao svoje zamisli za branitelje i obilježavanje Dana državnosti.

"Tema je naše konferencije sjajna i zato je ne smijemo poremetiti lažima. Tu ima elemenata i za sud. To je napad ispod svake razine ljudskog dostojanstva", bilo je sve što je Ževrnja imao reći na prozivke o lošem poslovanju Općine Dugopolje.

Draganja: Sve je istina

"Nema on tu što tužiti, jer su svi ti podaci raspoloživi na stranici Ministarstva financija i lako se daju provjeriti", kazao nam je Draganja.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.