Pogledajte fotografije: Ovo je nova članica Nadzornog odbora Hrvatskih autocesta!



NA ZATVORENOJ sjednici hrvatska je Vlada neki dan predložila Natašu Munitić za dodatnog člana Nadzornog odbora Hrvatskih autocesta. U Vladinom priopćenju stajalo je kako  je prijedlog dobio pozitivno mišljenje Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom.

Nataša Munitić, osim što je visoko obrazovana, a kako tvrde upućeni, i veliki stručnjak u ekonomiji,  već godinama radi u Ministarstvu prometa, prije nekoliko godina (2007. godine) pobijedila je na izboru za Najljepšu gospođu Hrvatske, te je na svjetskom izboru u Palm Springsu osvojila visoko četvrto mjesto. Osim četvrtog mjesta osvojila i titulu najelegantnije gospođe te je od natjecateljica proglašena najljepšom natjecateljicom i nositeljicom Mrs Globe titule.

Iz ministarstva nam je poručeno kako je Nataša Munitić  načelnica Odjela za državne potpore i pomoći EU u Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture. 

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Splitu i magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na području javnih financija.  U tijeku je na poslijediplomskom doktorskom studiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu iz istog područja. 

U  Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture radi godinu dana, a prije toga je nekoliko mjeseci bila zaposlena kao načelnica Odjela za nabavu, financije i računovodstvo na Pravosudnoj akademiji te od 08/2008 – 10/2010 u Partner banci kao direktor Sektora stanovništva i najdulje u Privrednoj banci Zagreb (od 11/1998 do 08/2008) kao viši analitičar u Sektoru za razvoj proizvoda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.