Pit bullovi rastrgali dvogodišnjaka u Kaliforniji: "Bilo je grozno, izgrizli su mu i pojeli lice"

Screenshot: ABC7

U PONEDJELJAK je u poslijepodnevnim satima, oko 17.30 sati prema lokalnom vremenu, u Coltonu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, došlo do stravičnog napada pasa na dvogodišnjeg dječaka. Dijete je od posljedica napada ubrzo preminulo u obližnjoj bolnici.

Žena koja od dječakove bake unajmljuje sobu prepričala je za Eyewitness News stravične detalje napada. Navela je kako je sedam do 10 pit bullova napalo dječaka u dvorištu. "Bilo je grozno. Izgrizli su mu lice. Pojeli su mu lice. Nije na sebi imao ni odjeće", ispričala je.

Ona je zajedno s ujakom stradalog dječaka pazila na dvogodišnjaka, njegovog starijeg brata te svoje dvoje djece. Iznenada su primijetili da je dvogodišnjak "nestao". Kad su ga ugledali, bilo je prekasno.

"Oko 20-ak minuta su ga bezuspješno tražili i onda su ga ugledali u dvorištu iza kuće. Pobjegao im je kroz prozor, pretpostavljam, da bi se igrao s psima koji su ga zgrabili", ispričao je susjed obitelji Kevin Cardiel.

Dječakovi roditelji i baka nisu bili kod kuće u vrijeme napada pasa na mališana. Policijska istraga svih okolnosti događaja je u tijeku. Zasad je nejasno i koliko je točno pasa napalo dječaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.