"Odgovornost za "fašiste, lopove i ubojice" nije samo na Kolindi: Poziv su dobili iz Ureda predsjednika Josipovića"

Screenshot: N1

SMIJENJENI savjetnik Ive Josipovića Dejan Jović gostovao je u emisiji Novi dan N1 Televizije gdje se osvrnuo i na Josipovićev mandat ali i na "uzvanike" na inauguraciji nove predsjednice.

"Što se tiče suspektnih uzvanika, i Ured predsjednika je pozivao ljude tako da odgovornost nije samo na njoj, ali slažem se da su bili sumnjivi", komentirao je Jović činjenicu da su se na inauguraciji pojavila mnoga "sumnjiva lica".

Tko je pozvao sumnjive goste do danas se još ne zna. Iz Ureda predsjednika jučer su Indexu kazali kako ne mogu sada odgovoriti na to pitanje jer "upravo svi izlaze iz ureda".  Poslali smo upit i mailom, ali odgovor do danas nismo dobili.

> Kolindina VIP loža: Fašisti, lopovi, ubojice...


Govor nije bio dobar

Jović je jedna od rijetkih koji smatra da govor Grabar Kitarović  nije bio dobar. "Po meni nije bio dobar govor. U govoru ističe zajedništvo - što se misli pod zajedništvom u '90-tima? Mi smo tada imali rat, imali smo zagrebačku krizu kada Tuđman nije htio potvrditi gradonačelnika Zagreba, ljudi su morali otići izvan Hrvatske... Gdje je tu zajedništvo?", upitao se Jović.



 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.