Obavijest vjerovnicima: Kerum kocka u Westinu, u 45 minuta spiskao je milijun kuna!

Foto: Index

RANO JUTROS posjetitelje kockarnice zagrebačkog hotela Westin iznenadio je nitko drugi do - Željko Kerum. Splitski gradonačelnik je, pričaju nam očevici, banuo sam samcat negdje iza 2 ujutro.

"Svima nam ga je nekako bilo žao. Djelovao je prilično pripito i depresivno", javio se redovni čitatelj Indexa sa izvještajem iz kockarnice.

U jedno poluvrijeme nestalo milijun kuna!

Kerum nije žalio truda. Odmah se mašio velikih uloga. Po dvije tisuće eura. Nije ga išlo, brzo je gubio strpljenje, a depresivno stanje u izostanku dobitka za stolom nije se niti malo popravilo. S dvije tisuće eura Kerum je brzo skočio na uloge po pet i na koncu deset tisuća eura. Svjedoci su gledali otvorenih usta kako se saborskom zastupniku, gradonačelniku drugog grada u Hrvata za ruletom topi novac!

"Nismo mogli vjerovati vlastitim očima. U 45 minuta sprašio je milijun kuna!", tvrdi svjedok Kerumovog kockarskog provoda u Zagrebu. Vidio je i finalni čin drame.

"Sve ćemo mi to vratiti"

"Kad smo mislili da je gotovo i da je sve spiskao, Kerum se digao sa stola, otišao do kaputa i iz džepa izvukao novi plik novca. Brdo novčanica od 500 eura. Vratio se za stol i nastavio. Sam je sebe bodrio: "Sve ćemo mi to vratiti..."

Eto, s obzirom da Keruma i dalje nema na poslu, a rijetko ga se može vidjeti i u Splitu, saznanja do kojih smo došli zaista zlata vrijede. Možda ponajprije brojnim vjerovnicima Kerum d.o.o., koji potražuju 10 milijuna eura! Kerum ih očito nema namjeru isplatiti, nego troši ubrzanim tempom preostale milijune. Sad kad znaju gdje je, možda da ga pričekaju pa vide može li se što riješiti prije no što lova nestane na kockarskom stolu... 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.