Nazire li se kraj drame: Ministar Matić stiže u Split, Ljubičić ulazi u stan, Nikolovski se pribojavaju trika

MINISTAR branitelja Predrag Matić stiže sutra u Split kako bi riješio situaciju sa stanom u Kaštelanskoj na Spinutu. U stanu se od petka nalazi obitelj Nikolovski, no pred vratima i dalje dežuraju članovi obitelji Ljubičić. Rješenje o privremenom smještaju isteklo im je prije 18 godina, no nije im dano novo pa i dalje polažu pravo na stan. Nikolovski su sve parnice riješili u svoju korist prije tri godine, ali do stana ipak nisu mogli. Ne zna se zašto je država provodila evidentnu opstrukciju.  

Ministar nazvao Nikolovske

"Ministar je danas nazvao i kazao da stiže u Split. Navodno su pronašli rješenje za Ljubičiće te su zamolili da ih pustimo unutra zajedno s ljudima iz 4. brigade da iznesu neke stvari. To može biti vrlo dobro, jer bi to značilo da je ovoj agoniji došao kraj, a može biti da je posrijedi i neki trik. No, to bi bila krajnja bezobraština na taj način prevariti ministra. No, ja se ne bih iznenadio", kazao nam je Zoran Nikolovski.

Stanje tijekom dana opisuje redovnim, Zlatko Ljubičić i dalje stražari pred vratima. Danas ih ipak nisu plašili ustaškim koračnicama, no na Facebooku se i dalje nastavlja boj iz teškog oružja. Kako smo već izvijestili mlađi Ljubičići zaprijetili su Nikolovskima otvaranjem Stare Gradiške i Jasenovca kako bi ih opet naučili pameti, a verbalno nasilje nastavilo se i danas. O svemu je izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Splitu pa valja očekivati i neke pomake na tom planu.

Ljubičićima i stan i kredit

U Ministarstvu branitelja Indexu je potvrđeno da bi se sutra konačno trebala riješiti neugodna situacija na Spinutu. Ipak, nismo uspjeli doznati kamo bi trebali Ljubičići. To će valjda sutra ministar znati. Navodno je sve riješeno i Ljubičići dobivaju krov nad glavom i nekakav kredit na koji imaju pravo. Za sutra je planirano i rukovanje Bore Nikolovskog i Zlatka Ljubičića. Iz perspektive proteklih dana čini se nemogućim, ali tko zna, možda ministru Matiću pođe za rukom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.