Mesićeva kći Nissanom naletjela na pješake: Vozačica Twinga oduzela joj prednost

Foto: Damir Horvatović

ZAGREBAČKA policija izvijestila je danas o jučerašnjoj prometnoj nesreći u centru Zagreba u kojoj je teško ozlijeđeno dvoje pješaka.

Do nesreće je došlo kada je 29-godišnja Una J. upravljala osobnim automobilom marke Renault Twingo bjelovarskih registracijskih oznaka kolnikom Gundulićeve ulice u smjeru sjevera, te je dolaskom do raskrižja sa Masarykovom ulicom dok je na semaforu bilo upaljeno treptavo-žuto svijetlo, zadržavala smjer kretanja ravno, a da prethodno nije propustila sva vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska.

Tom prilikom je u raskrižju na njezin prednji lijevi bočni dio automobila naletio osobni automobil marke Nisan Qashqai zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 53-godišnjakinja.

Od naleta osobni automobil 53-godišnjakinje nastavio se nekontrolirano kretati Masarykovom ulicom u smjeru jugoistoka te je sletjela na nogostup Masarykove ulice i pritom prednjim dijelom vozila naletjela na 25-godišnju pješakinju, državljanku Koreje i 85-godišnjaka koji su se kretali nogostupom Masarykove ulice u smjeru zapada.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 25-godišnja pješakinja i 85-godišnji pješak, a liječnička pomoć pružena im je u KB Sestre milosrdnice.

Kako neslužbeno doznajemo, Nissanom je upravljala kći  Stjepana Mesića, Saša Mesić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.