Josipović misli da Milanović nije trebao ići u Brazil, a on svakodnevno obilazi Hrvatsku i naslikava se s biračima

Foto: Hina

IZBORNA kampanja predsjednika IVe Josipovića traje. Svakodnevno obilazi Hrvatsku, naslikava se s biračima i pritom troši novce poreznih obveznika. Baš kao i Milanović koji putuje u Brazil.

No, Milanović nije prigovarao Josipoviću što novac s Pantovčaka, radi se o preko 40 milijuna kuna, troši na putovanja. S druge strane Josipović je kako bi se omilio narodu popljuvao Milanovića. U rukavicama naravno.

Josipović je kazao da se on na odlazak nije odlučio jer s jedne strane ima jako puno obaveza, a s druge je, kaže razmišljao, treba li u ovim okolnostima poplava, krize, štednje potrošiti toliko novca. "I proračun mog ureda je ograničen", poručio je između ostalog Josipović koji je na pitanje je li onda premijer trebao razmisliti o svom odlasku u Brazil ustvrdio: "Vjerojatno je. Ja ne mislim da je učinio neko nedjelo time što odlazi i dapače, bit će sasvim sigurno podrška našim igračima kojima želim puno uspjeha".

Upitan da konkretizira - bi li bilo bolje da je premijer ostao u Hrvatskoj ili otputovao u Brazil, Josipović je odgovorio: "Kažem vam, to je stvar vlastitog odabira i vlastite logike. Rekao sam vam što je moja logika, a zasigurno se može razmišljati i na način: hajde otići ću tamo i predstavljat ću državu, dat ću podršku igračima i razgovarat ću sa svim ljudima koji su tamo. To je zaista trenutak vlastitog afiniteta i odabira", ustvrdio je predsjednik koji je za prognozu sutrašnje utakmice izjavio: "Nema nijedne utakmice koju je naša reprezentacija igrala, a da ja nisam rekao da će biti 3:0".

Proračun ureda predsjednika za 2014. godinu, naime, iznosi 43.903.377 kuna, a ta su sredstva gotovo u cijelosti posvećena Josipovićevoj nakani da na izborima krajem godine osvoji još jedan mandat.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.