Holy: Bila sam s Milanovićem na večeri kod Kotromanovića, nismo pričali o politici

Screenshot: Jabuka TV

PREDSJEDNICA ORaH-a Mirela Holy priznala je gostujući sinoć u emisiji Veto na Jabuci TV kako je bila sa Zoranom Milanovićem na večeri kod ministra obrane Ante Kotromanovića.

"To je bila privatna večera na kojoj se nije pričalo o politici. Naš stav je i dalje jasan, sa SDP-om nema koalicije jer se ponašaju isto kao i HDZ o kojem nećemo ni pomisliti što se suradnje tiče" rekla je Holy.

"SDP je na vlasti i mora početi neke poteze i reforme vući puno odlučnije. Tada nas mogu uvjeriti da se drže svog programa. Napravilo se jest dosta toga, ali očekujemo puno više da možemo i pomisliti o postizbornoj koaliciji o kojoj oni sanjaju. Neka se prime posla, a ne da matematički računaju kako ostati na vlasti", rekla je Holy i dodala da očekuje rezultat od 10 do 15 posto na lokalnim izborima.

Holy o HDZ-u: Po onome što oni planiraju zemlja bi nazadovala

Na pitanje kako bi se osjećala da HDZ s Tomislavom Karamelom dođe na vlast odgovorila je da jako loše.

"Po onome što oni pričaju i planiraju zemlja bi nazadovala. Ali odgovornost za to ne bi bila na OrAH-u već na SDP-u koji je na vlasti", kaže Holy koja tvrdi da Zoran Milanović nije glavni kamen spoticanja njihove eventualne suradnje.

"Ja ne krivim Zorana za sve jer on je zaista uvjeren da dobro radi. Veći su krivci ljudi oko njega, koji mu se ne usude reći ništa, te ministri koji loše rade i ne ispunjavaju Plan 21", dodala je.

ORaH spreman za zagrebačke izbore

Holy tvrdi da je za izbore u Zagrebu njena stranka spremna i da ima kandidata, tj. kandidatkinju, ali da to neće biti ona. Nakon možebitnih izbora u Skupštini neće koalirati s nikim.

"Pišemo plan i program za Zagreb i uskoro ćemo ga predstaviti", najavila je.

Komentirala je probleme Imunološkog zavoda za koji tvrdi da se mogu riješiti modelom radničkog dioničarstva uz kontrolni paket države, a protivi se i "monetizaciji" autocesta za koje bi radije uvela vinjete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.